Despre livrare

Termenul de livrare este de 24h-48h (produsele din stoc) si 4-12 zile lucratoare (podusele care nu sunt pe stoc) calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra.
 
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
 
Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid comenzile achitate RAMBURS se achita o taxa de transport de 17 RON
 
Pentru comenzile achitate prin card online, Ochelaristii.ro va ofera transport gratuit prin curier valabil numai pe teritoriul Romaniei si doar in reteaua curierului.
 
Nota: in sate si comune sau orase care nu sunt in reteaua standard a curierului pot aparea taxe suplimentare
 
Transport si neridicarea coletului - Acest lucru implică obligativitatea ridicării coletului ce conţine produsul comandat.
 
Sunt de acord ca Datele mele Personale sa fie publicate in Baza Nationala a Clientilor Neseriosi daca nu ridic coletul, iar pentru stergerea datelor mele din Baza Nationala accept sa platesc taxa de transport Tur-Retur ca despagubire pentru comerciant.
Declar ca datele introduse in formularul de comanda sunt corecte si imi apartin, nu sunt datele altor persoane si sunt constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform Legii.